کیسه های چای هرمی: کیفیت در کنار آسانی استفاده
وقتی در مورد کیسه های چای هرمی صحبت می شود در کنار اینکه شکل هرم بسیار شیک است مزایای بیشتری نسبت به آنچه مستقیما می بینید وجود دارد
برای بیان تاریخچه روی کیسه چای گفته می شود که اولین کیسه چای به طور تصادفی اختراع شده است. در اوایل دهه 1900 ، یک فروشنده چای کشف کرد که تهیه یک فنجان چای با انداختن یک کیسه ابریشم پر از چای در آب گرم امکان پذیر است.
کیسه های هرمی با مواد مختلفی ساخته می شوند اما در مواردی خواص مشترک دارند
مثلا آنها اجازه می دهند آب آزادانه درون کیسه جریان یابد. شبکه مش مانند ، سوراخ های بزرگتری را در برابر کیسه های کاغذی سنتی ایجاد می کند که باعث می شود آب با سطح چای بیشتری تماس پیدا کند ، بنابراین روغنهای گیاهی و مفید در فنجان آزاد می شود.
چای کیسه ای Pyramid اساساً همان چیزی را که در دم کن قوری شما با برگ های چای اتفاق می افتد ، تکرار می کند. مزیت کیسه های هرمی این است که برای مسافرت و هنگام عجله بسیار مناسب هستند. چای کیسه های هرمی نه تنها از مزایا و راحتی آن در کیسه های چای سنتی برخوردار است ، بلکه کیفیت چای دمی را به شما می دهد.
کیسه های چای هرمی در مقابل سنتی
می توان چای را به صورت دمی و باقوری یا کیسه های چای تهیه کرد و به همان اندازه لذت برد.اما ، بسیاری از مردم نمی دانند که کیسه های چای مختلف در مورد اثربخشی و کارایی متفاوت هستند. اداره تبلیغات استاندارد(ASA) اعلام کرده است که کیسه های چای شکل هرمی یک قدم جلوتر از سایرین است.
معرفی کیسه های هرمی منجر به رویکرد ابتکاری در تهیه چای شد و قوانین قدیمی را تغییر داد. ساختار مثلثی ، فضا را برای حرکت چای با سهولت بیشتری فراهم می کند. با افزودن آب داغ به یک فنجان با کیسه چای ، انتظار می رود که برگ ها با گرم شدن به صورت دایره ای حرکت کرده و سپس سرد شوند. این بدان معنی است که یک کیسه چای هرمی از آنچه در یک قوری استفاده می کند و از چای استفاده می کند، تقلید می کند..
کیسه های چای برپایه ی گیاه
کیسه های هرمی ما از الیاف گیاهی ساخته شده اند.کیسه های چای هرمی ما از نیشکر و ذرت / آباکا ساخته شده اند. چای کیسه های هرمی ما از نایلون یا ترکیبات دیگر نفتی ساخته نشده اند.
ما به عنوان شرکتی مبتنی بر آگاهی و آگاهی از محیط زیست ، هرگز با فروش کیسه های چای غیر قابل شستشو ، مشتریان وفادار خود را به خطر نمی اندازیم.
کیسه های چای سفید نشده
چای کیسه های معمول با کلر سفید می شوند تا سفید به نظر برسند. شما را در معرض محصولات جانبی سمی و مواد شیمیایی قرار می دهد. هیچ کس نمی خواهد این ترکیبات سمی و شیمیایی را در لیوان های خود را داشته باشد ، به همین دلیل است که ما هرگز کیسه های هرمی خود را سفید نمی کنیم.